I dag braker det løs for Märtha og kjæresten

Prinsesse Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett starter søndag sin mye omtalte foredragsturné i København i Danmark.

Prinsesse Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett starter søndag sin mye omtalte foredragsturné i København i Danmark.Foredragsturneen lyder navnet «The Princess and The Shaman», og omhandler selvrealisering.Både norske og svenske medier er til stede utenfor Talent Garden i København sentrum søndag ettermiddag. Etter det NTB erfarer er det rundt 45 personer påmeldt til workshopen, inkludert presse.Lørdag ble det kjent at kjæresteparet avlyste pressekonferansen de opprinnelig hadde planlagt i forbindelse med søndagens workshop.I forkant av workshopen publiserte Verrett et bilde på sin instagramprofil, hvor han og Märtha er kledd i finstas på vei til et bryllup.- Har en fantastisk tid med min gudinne på bryllupet i Danmark. Utrolig spent på vår kommende turné. Å reise rundt til ulike deler av Skandinavia er en glede, skriver han i bildeteksten.Det er foreløpig ukjent hvem sitt bryllup kjæresteparet deltok i.København er turneens første stopp, før turen går til Stavanger, Tromsø, Oslo og Fredrikstad. Turneen har blitt møtt med kritikk fra enkelte hold på bakgrunn av Märthas kommersielle bruk av prinsessetittelen. I Stavanger satte biskopen foten ned for at foredraget kunne holdes i St. Petri menighet, slik som var planlagt.I instagraminnlegget skriver Verrett at de planlegger ytterligere foredrag i turneen på et senere tidspunkt.(©NTB)