Konkursskred - hele 130 konkurser sist uke

Hele 130 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund i uken som gikk. Oversikten her.

Brønnøysundregistrene kunngjorde fredag konkursåpning i 16 selskaper.Østfold: Alupoint AS; BVR AS; Evita House AS.Oslo: BK Kompaniet AS; CBS Bygg AS; Hinvesta AS; Oslo VIP Transport AS; Whitecar AS.Hedmark: GMV Klær Hamar AS; Trysil Byggsystem AS.Buskerud: Nolt Group AS; Renenergitransport AS.Vestfold: Sprinklertech AS; Torget Kiosk og Isbar AS; Wilawan Spa AS.Rogaland:  Galaxium Trade AS.I tillegg ble to personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. 130 konkurser sist ukeDermed ble hele 130 konkurser kunngjort åpnet i forrige uken, hvorav 38 personlige.Mandag: 30 konkurser Tirsdag: 36 konkurser Onsdag: 24 konkurser Torsdag: 22 konkurser Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.