Konkursskred onsdag - hele 37 konkurser

Hele 37 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund i dag. Her er listen.

Brønnøysundregistrene kunngjorde i dag konkursåpning i 30 selskaper.Østfold: Norsk Tømrerservice AS; Pettersen Jonas Naprapat AS.Akershus: Østlandske Boligfornyelse AS.Oslo: Ani Service AS; Eeman Bilservice AS; Høybygg AS; IGN AS; Meditrans AS; Ramosaj AS; Storylounge AS; Storylounge Consulting AS; Storylounge Studios AS; Varme og Lysmontering AS.Hedmark: Myhre Inge Anlegg AS.Oppland: Advokatfirma M N A Juridisk Kontor Advokat Jan Erik Mellemberg AS.Buskerud: Blomster Riket AS.Vestfold: B K Invest AS; Veksthuset Horten AS.Telemark: Lille Pernille AS.Vest-Agder: Bestra AS; Bestra Holding AS.Rogaland: Haugaland Tak & Fasade AS.Hordaland: R&Renhold AS; West Multi Solutions AS.Møre og Romsdal: Meek Eiendom AS; Plug og Abandonment Services AS; S9 Holding AS; West Oil Tools Field Development AS; West Oil Tools Well Intervention AS; West Oil Tools Well Services AS.Nordland: Bentes Under AS; Marihøna Garn og Barn AS.I tillegg ble syv personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.