FILE - In this March 24, 2019, file photo, special counsel Robert Mueller departs St. John's Episcopal Church, across from the White House in Washington. (AP Photo/Cliff Owen) Cliff Owen

Mueller-rapporten bestselger i USA

Bokversjoner av spesialrådgiver Robert Muellers Russland-rapport solgte like under 42.000 eksemplarer forrige uke, ifølge NPD BookScan.

Ifølge NPD BookScan solgte rapporten 42.000 eksemplarer forrige uke, til tross for at den ligger gratis på nett, og er nå offisielt en bestselger.Justisminister William Barr publiserte for to uker siden en sladdet utgave av den 448 sider lange Russland-rapporten på internett. Tre forlag – Scribner, Melville House og Skyhorse – ga deretter ut rapporten i papirformat.Scribners versjon, som også omfatter analyser fra Washington Post, lå lørdag for to uker siden på førsteplass på Amazons bestselgerliste. Skyhorses utgivelse var den gang nummer to på listen, mens Melville Houses utgave var på plass nummer fire.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også