Oslo-restaurant blant 44 konkurser på to dager

Onsdag og torsdag ble 44 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er oversikten.

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går og i dag konkursåpning i 37 selskaper.Akershus: Andersen Morten Byggmester AS; Garam Masala AS; Grinvesta.Oslo: Flyt Dekor AS; JVW AS; Noodlepie AS; Prosess Bygg AS; Soho Studio AS; The Nighthawk Diner AS.Buskerud: KAW Holding AS; P & M Bygg AS; Tekstilhuset Ringerike AS.Vestfold: Løkka Mekaniske Verksted AS; Startupmagic AS; The Dressing Room AS.Aust-Agder: Basecamp Norge AS.Vest-Agder: Ejaras Salong AS; Offshore CSM Holding AS; Snekkeren AS.Rogaland: Eripio Simulatus Instructus AS; HF Byggrens AS; Luna Barneklær AS; Sør Vest Rogaland Byggselskap AS.Hordaland: Bchains AS; Designrekkverk AS; Koi-Shop Limited; SV Turbo AS.Sogn og Fjordane: Balanse & Velvære Ann-Kristin.Møre og Romsdal: Farge og Landhandleriet AS; Murat AS; Påkledd AS.Nordland: Hemnes Mikrobryggeri AS.Trøndelag: FT Eiendom Group AS; Goma Holding AS; M P Bygg & Renhold AS; Nyttihus AS; Nyttihus Skandinavia AS,I tillegg ble syv personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også