Tøffere tider for SAS og Norwegian

SAS la frem kvartalstall og kjempeunderskudd for 2. kvartal tirsdag.  I Økonominyhetene på HegnarTV ramset Trygve Hegnar opp den ene utfordringen etter den andre for SAS og Norwegian i tiden som kommer,.

28.05.2019 Trygve Hegnar kommenterer Oslo Børs Teknisk: PGS

Det var ganske mange spennende utslag på Oslo Børs tirsdag. Spennende utslag i selskaper som vi har snakket om veldig mye, innledet Trygve Hegnar.XXL, som falt til ny all-time low, og der utfordringene er mange.Dolphin Drilling, som i lange tider hadde syv rigger uten beskjeftigelse. Kreditorene har tatt kontroll og tirsdag kom det melding om at ledelsen måtte gå.Norwegian, som falt til det laveste i 2019.DOF, som har vanvittig med gjeld, og som falt til ny all-time low.SAS kom med tall, og de tallene var kjempedårlig og viste at selskapet tapte nesten en milliard svenske kroner, hvorav streiken stod for 430 millioner svenske kroner.- Og så sier toppsjefen, konsernsjefen, og det synes jeg er det mest spennende i dag, aksjen faller, han sier at det er en kjempeaggressiv pristendens ute i markedet og at alle konkurrentene presser prisene ned, de er superaggresive og prisene skal ned, ned ned. Det er selvfølgelig ille, og det bringer aksjekursen enda lenger ned når han sier det.Men han sa også mer ..... Hør det hele på HegnarPodden