101 konkurser sist uke

101 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund i forrige uke. Full oversikt her.

Brønnøysundregistrene kunngjorde konkursåpning i 28 selskaper torsdag og fredag i forrige uke.Østfold: Østfold Taksering og Bygningskontroll AS.Akershus: Kraus Terje AS; Norkal AS; Produktmerking AS.Oslo: Almanak AS; Rock Solid Images AS.Hedmark: Ekberg Maskin AS.Oppland: E & MS Biff og Steakhouse AS; Sinclair Mur og Bygg AS.Buskerud: Alfarman Trafikkskole AS; Drammen Bilservice 2 AS.Vestfold: Farge Øya AS; MT Rør AS.Telemark: Jimmys Tollboden AS.Rogaland: Rekpro AS; Sandnes Dagligvarer AS.Hordaland: Avenir Capital AS; Bergen Industriservice AS; MKL Norge AS; OL 14 Holding AS; Vaset Utvikling AS; Zonetech AS; Øvregaten AS.Troms: Rå Sushi Tromsø AS.Finnmark: Metallprofiler AS; Min Boazu AS.Trøndelag: Lauvøya Maritime AS; MTA AS.I tillegg ble to personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. 101 konkurser sist ukeDermed ble 101 konkurser kunngjort åpnet i forrige uke, hvorav 19 personlige.Mandag: 19 konkurser Tirsdag: 35 konkurser Onsdag: 17 konkurser Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.