23 konkurser mandag

I går, mandag, ble 23 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i 19 selskaper.Akershus: Anton Bygg AS; Cafe Den Gode Nabon AS; NPG Modular Design AS.Oslo: Bioselect Norge AS; Haiv Kommunikasjon AS; Salgsalliansen AS; Smart Kupp AS.Hedmark: Alternativ Helse og Velvære AS.Buskerud: Kongsberg Excell Bilpleie AS.Vestfold: Strømmen Trend AS.Aust-Agder: Avior Elektro AS.Rogaland: Industri Service Vest AS.Hordaland: Albrecht AS.Møre og Romsdal: Ålesund Taktekking AS.Nordland: Hotell Syv Søstre AS.Troms: Estrin Element Houses AS; Garasjebygg AS; Solwest Invest AS.Trøndelag:  Totalsystem Service AS.I tillegg ble fire personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

brønnøysundregistrene
konkurser
Nyheter
Næringsliv