23 konkurser onsdag

I dag, onsdag, ble 23 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i dag konkursåpning i 19 selskaper.Akershus: Andersen Bygg og Boligtakst AS; Arena Media AS; HR og Administrasjonshjelpen AS; MB Display AS; Nygård & Blixrud Transport AS; Service Systems Bilsalg AS.Oslo:  Dolphin Drilling ASA; Grønne Skruer AS.Hedmark: Minimote AS; Trysil Byggservice AS.Oppland: Geoconsult AS; Hoelstad Bygg AS.Buskerud: Terje Skretteberg AS.Vestfold: KAH Jakobsen Transport AS; Kletech AS.Telemark: Branding Box AS.Vest-Agder: Lundeveien Eiendom AS; Wodshop.no AS.Rogaland:  Burger House Rogaland AS.I tillegg ble fire personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

brønnøysundregistrene
konkurser
Nyheter
Næringsliv