51 konkurser på to dager

Tirsdag og onsdag ble 51 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i dag og i går konkursåpning i 44 selskaper.Østfold: A & S Bygg og Renovering AS; Amcarrent AS; Metacon Klima AS; Surf Tech AS.Oslo: Brødrene Hansen Blikkenslagerverksted AS; Consulting AS; DB Norge AS; Dekkvarehuset AS; EH2 Consulting AS; Infogram360 AS; Midtsjoe AS; MSGA AS; Newteam Kiellandsplass AS; Renholds Kompaniet AS; Smarthusgruppen AS; Uniline AS; United Fisheries AS.Hedmark: Ebru Gård AS.Oppland: Nygaard Bygg AS.Buskerud: Automek Bilsenter AS; Malerservice HS AS; Sjåførpartner AS.Vestfold: Glans Renhold AS; Herland og Kristiansen Transport AS; Sondresen Invest; Wiik & Braarud Eftf AS.Vest-Agder: Slottes Bilpleie AS.Rogaland: Coffeberry Stavanger AS; Ismasi Invest AS; Ree Personell AS.Hordaland: AMH Service AS; Kvinnherad Distribusjon AS.Sogn og Fjordane: Rinde Bjartmar AS; Rinderekon AS.Møre og Romsdal: Birkevold Invest AS; Eirikgarden AS; Grapp Marine AS; NUR AS.Nordland: Ivar Nordnes AS; Sekura AS.Finnmark: Nordgaard Motor AS; Rystadbuen AS.Trøndelag:  Cavere AS; GFTB AS.I tillegg ble syv personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

konkurser
brønnøysundregistrene
Nyheter
Næringsliv