Bik Bok konkurs i Østerrike

Den norske kleskjeden Bik Bok legger ned alle butikkene i Østerrike. 

Næringsliv

Den østerrikske delen av Bik Bok har over 22 millioner euro eller om lag 214 millioner kroner i gjeld og legger ned alle butikkene i landet, skriver Courier.For fire år siden satset den norske kleskjeden Bik Bok stort i Østerrike og åpnet 14 nye butikker. Det gikk imidlertid ikke helt etter planen, og selskapet har sett seg tvunget til å legge ned flere butikker underveis. Da kleskjeden søkte om konkurs fredag, var det bare 7 butikker igjen.  – De har ikke generert den nødvendige omsetningen, sier Stefan Weber fra kredittselskapet Creditreform til den østerrikske avisen Courier.Det er Varnergruppen som blant annet står bak Dressman, Cubus og Volt, som eier Bik Bok.

varner-gruppen
bik bok
østerrike
Nyheter
Næringsliv