Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 8. juni.

Basehopper omkomBasehopperen som falt i Oppstrynsvatnet i Stryn i Sogn og Fjordane fredag kveld er død, opplyser politiet. Hopperen, en mann i 20-årene, skal ha brukt en såkalt vingedrakt da han landet i vannet.Politiet varslet om hendelsen 0.32 natt til lørdag. Både et redningshelikopter og et ambulansehelikopter rykket ut til stedet i tillegg til øvrige nødetater.USA og Mexico enigeUSA og Mexico er enige om en avtale som gjør at den planlagte tollinnføringen på mexicanske varer er suspendert på ubestemt tid, ifølge president Donald Trump.– Mexico har i retur blitt enige om å ta tøffe grep for å håndtere migrantstrømmen gjennom landet. På den måten kan ulovlig innvandring fra Mexico bli kraftig redusert eller eliminert. Detaljer fra avtalen vil bli offentliggjort av utenriksdepartementet snart, skriver presidenten på Twitter fredag.Tre til sykehusTre personer måtte fraktes til sykehus, en med luftambulanse til Ullevål i Oslo, etter en utforkjøring på fylkesvei 51 i Nord-Aurdal sent fredag kveld.Politiet ble varslet om utforkjøring av AMK klokka 23.18 fredag kveld. En enslig personbil med tre personer i hadde kjørt av fylkesvei 51 ved Odden, om lag 6 kilometer nord for Fagernes.Politibil kjørte av veienEn politibil under utrykning kjørte sent fredag kveld utfor veien i Lørenskog i Akershus. Alle nødetatene rykket til ulykken.Ulykken skjedde i et påkjøringsfelt til riksvei 159 på Fjellhamar i Lørenskog, skriver Romerikes Blad som har bilder fra stedet. Alle nødetatene rykket ut til stedet hvor politibilen, en BMW, hadde kjørt av veien og truffet et gjerde. Bilen ble påført store synlige skader i fronten.(©NTB)