Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 9. juni.

Paraglider-ulykkeRedningsmannskaper måtte lørdag kveld redde en skadd paraglider som hadde krasjet i Loen i Sogn og Fjordane. Ulykken er den andre i Stryn på to dager.Paraglideren har krasjet i fjellet i området ved gondolbanen Loen Skylift, men omstendighetene rundt ulykken er ikke kjent. Politiet varslet om hendelsen klokka 23.33 lørdag kveld.BilbrannerTre biler ble funnet brennende på Rustad i Oslo lørdag kveld. Politiet undersøker om brannen kan være påsatt.Det var Oslo brann- og redningsetat som varslet politiet om brannen klokka 00.36 natt til søndag. Tre biler sto i brann i boligstrøket i Weding Olsens vei på Rustad og det ble meldt om kraftig røykutvikling.Valg avlystAlbanias president Ilir Meta har avlyst lokalvalget i landet som følge av store demonstrasjoner og politiske spenninger.– De faktiske omstendighetene gir oss ikke de nødvendige betingelsene for et ekte, demokratisk, representativt og inkluderende valg, sier han. Det avlyste valget skulle holdes 30. juni.Lav strømprisLørdag falt strømprisene til det laveste nivået siden 2015. Mye vindkraft i Europa, lav etterspørsel og alt regnet de siste dagene er årsaken.Lørdag falt strømprisen til 14,6 øre på Østlandet og til 9,2 i Nord- og Midt-Norge, skriver Dagens Næringsliv.(©NTB)