Einar Aas' Tjuvholmen-penthouse ble solgt til eiendomskonge

Einar Aas solgte sin luksuslelighet på Tjuvholmen til den hjemvendte eiendomsmilliardæren Aage Thoresen. 

Næringsliv

Eiendomsbaron Aage Thoresen skal være kjøperen av Einar Aas' luksusleilighet på Tjuvholmen, melder DN.Penthouse-leiligheten, som eiendomsmegler Nils Nordvik solge for Aas i mai, gikk for 67,5 millioner kroner.Thoresen har bygget opp sin formue igjennom det Hønefoss-baserte AKA-konsernet.Ifølge Kapitals Norges 400 rikeste har Thoresen en nettoformue på 4,2 milliarder kroner. Dette gjør Hønefoss-mannen til Norges 57. rikeste person.Thoresen meldte utvandring til Spania i fjor, men opplyser til DN at han nylig har meldt tilbakeflytting til Norge.– Jeg ser på dette som et hyggelig sted å bo. Samtidig tror jeg det kan bli en hyggelig investering, sier Thoresen til DN.

einar aas
Nyheter
Næringsliv