Fretex legger ned flere butikker

Åtte butikker legges ned. 

Fretex - Foto - Scanxpix
Næringsliv

Også Fretex merker konkurransen fra netthandelen og ser seg nødt til å legge ned 8 av sine 49 butikker.Omsetningen har stått stille eller gått ned i mange av butikkene og har bidratt til underskudd over tid. Derfor må åtte av butikkene stenge for godt, opplyser Fretex i en pressemelding.I tillegg til konkurranse fra alternative handelskanaler, viser kjeden til høye kostnader og lave inntekter som en utfordring. Fretex roser de ansattes innsats for å bidra til «betydelig effektivisering», men sier det likevel er nødvendig å legge ned åtte utsalg.Butikkene som avvikles i de kommende månedene er: Sandvika, Ålesund, Kristiansand, Tromsø, Jørpeland, Madla i Stavanger, Strandgaten i Bergen og Heggstadmyra i Trondheim. Alle ansatte i disse butikkene får tilbud om bistand til å finne seg nytt arbeid.– Dette er trist, men vi ser ingen annen løsning, sier daglig leder Glenn Hole i Fretex Miljø AS.Etter nedleggelsene står Fretex igjen med 41 fysiske utsalgssteder i tillegg til nettbutikken.(©NTB)

fretex
detaljomsetning
detaljhandel
Nyheter
Næringsliv