Jordras traff lakseslakteri i Salangen

Nordlaks i Stokmarknes. Ansatt med røde arbeidshansker, holder en laks. Foto: Marte Christensen / NTB scanpix

Et jordras gikk i området ved Salaks Sjøvegan og traff en bygning lørdag formiddag. Ingen personer ble skadd, opplyser politiet.

Deler av raset skal ifølge Troms politidistrikt ha truffet en bygning som tilhører slakteriet. Eieren av bygget opplyser at det ikke var folk i bygningen. Nødetatene ble sendt til stedet.– Vi har ingen signaler på at personer er tatt eller skadd, sier operasjonsleder Lennart Steffensen i Troms politidistrikt til Nordlys.Jordraset gikk i Rotvika, om lag fem kilometer vest for Sjøvegan. Ifølge operasjonslederen er det opplyst at jordmassene løsnet mellom 100 og 200 meter ovenfor anlegget.Et ambulansehelikopter fløy lørdag formiddag over området for å ta bilder av raset.(©NTB)