Kjøpt og betalt - Prinsesse Märtha Louise får fem millioner

Næringsliv

DN kan fortelle at Prinsesse Märtha Louises selskap Hest360, som eies likt mellom prinsessen og daglig leder Geir Kamsvåg, får fem millioner fra Rikstoto for å promotere hestesport. Avtalen ble annonsert i februar, men avtalesummen har ikke vært kjent før nå.I noen av videoene omtales prinsessen kun som Märtha Louise eller Märtha, skriver DN. Men i en rekke pressemeldinger – og i reklameartikler hos Rikstoto, VG og andre – brukes prinsessetittelen når Märtha Louise omtales. I én av reklamene oppfordres leserne til å «spille på prinsessen».Det som er oppsiktsvekkende er at slottet skal ha gjort det klart at kongelige personer, symbol på kongemakt eller kongelige eiendeler ikke skal benyttes i kommersiell sammenheng. - Vi skal være med å fremme hestesport, hesteavl og hestehold. Vi skal fremme hesten som individ i Norge. Selv om vi er et spillselskap, er formålet vårt mye bredere, sier administrerende direktør Harald Dørum i Norsk Rikstoto til DN.

prinsesse märtha louise
Nyheter
Næringsliv