Norwegian lanserer «gate-to-gate»-WiFi

Nå kan du logge deg på med en gang du går om bord i flyet.

Norwegian lanserer «gate-to-gate»-WiFi, som gjør det mulig å logge seg på trådløst internett med en gang man går om bord i flyet, skriver selskapet i en pressemelding. Tidligere var det ikke mulig å koble seg på WiFi før flyet var på 10.000 fots høyde, men nå kan man være pålogget fra man går om bord i flyet til man går av igjen på sin destinasjon.- Vi vet hvor viktig internettilgang er for våre passasjerer. Siden vi lanserte gratis WiFi på våre europeiske flyvninger i 2011, har millioner av passasjerer benyttet seg av tjenesten. Nå gleder vi oss til å tilby dem gate-to-gate-forbindelse slik at våre passasjerer får en enda bedre reiseopplevelse når de flyr Norwegian, sier Kurt Simonsen, Chief Customer & Digital Officer i Norwegian, i meldingen. Gate-to-gate-WiFi er tilgjengelig på hele Norwegians flyflåte, både på kort- og langdistanse. Tjenesten er tilgjengelig på flyplasser som tillater gate-to-gate-WiFi.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker