Politiet mener Hagen ble fraktet bort i bil

Anne-Elisabeth Hagen har vært forsvunnet siden 31. oktober i fjor. Politiet mistenker at 69-åringen ble fraktet bort i en sølvgrå bil.Verken familien eller politiet har mottatt livstegn fra Hagen siden forsvinningen i fjor høst.– Jeg kan bekrefte at dette er en hovedteori, sier politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt til NRK.I januar mottok politiet et tips om at naboen observerte en mistenkelig, sølvgrå bil i Lørenskog samme morgen som 69-åringen forsvant. Den er ikke funnet.– Bilen er ikke identifisert. Den er fremdeles interessant, i likhet med alle andre bevegelser på åstedet og i nærheten av åstedet den 31. oktober og i tiden forut, sier Brøske.Nyheten om den antatte bortføringen ble offentliggjort 9. januar. Da hadde politiet etterforsket saken i rundt ti uker. Siden da har politiet mottatt godt over tusen tips.(©NTB)