Skal feire “bursdag” med å selge billetter for 18 millioner

2020 er det ti år siden Chris Collings og Thomas Borgvang arrangerte første runde av konsert-konseptet “We Love The 90s”Det skal markeres med et større show enn noensinne på Telenor Arena, og i den anledning har Collings og Borgvang hentet inn artister som Maxi Jazz fra Faithless, Aqua, Scooter, Coolio og The KLF.- Dere snakker om rekordsalg. Hva betyr det i rene kroner?- Målet er å selge 18.000 billetter, noe som vil gi en billettomsetning på ca. 18 millioner kroner. I tillegg kommer inntekter fra sponsor, merch, mat og drikke, sier Collings til Hegnar.no.- Overskudd er det for tidlig å si noe om, ettersom at vi har enda en headliner til som skal på plass. Ni av ti artister er bekreftet så langt. Vi har tredoblet artistbudsjettet i år, for å sikre at vi selger ut, forteller Collings.