Telia og TV 2 enige i mesterligastrid

TV 2 og Get-eier Telia har inngått forlik om mesterligadistribusjon. TV 2s krav var over 40 millioner kroner i året, men innholdet i avtalen er ikke kjent.

Francisco Seco
Næringsliv

Partene skulle ha møttes i Oslo tingrett tirsdag, men kom til en løsning mandag kveld gjennom forhandlinger om fotballdistribusjonen gjennom pinsehelgen, skriver Kampanje.– Vi har kommet til et forlik som blant annet betyr at vi har løst uenigheten knyttet til Champions League, sier organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand i TV 2.TV 2 har krevd 10 kroner per husholdning per måned for mesterligakampene, noe som utgjør i overkant av 40 millioner kroner i året. TV 2 krevde i tillegg 16 millioner kroner i erstatning for forsinket endring av plasseringen av TV 2s kanaler på kanallisten til Get.– Jeg ønsker ikke å kommentere innholdet i selve forliket foruten å si at vi er fornøyd med at vi unngår rettssak, og nå ser vi fram mot et godt samarbeid, sier Willand.(©NTB)

tv 2
telia
mesterligaen
Nyheter
Næringsliv