Tungt fall for lakseprisen

- Det er litt slapt nå på sommeren.

- Jeg sitter midt oppe i det nå. 3-6 kilo går for 55, 56 og 58 kroner, sier en laksetrader til iLaks.Forrige uke gikk de mest omsatte vektklassene på midten av 60-tallet.- Det spriker i alle retninger. Det er alt jeg vil si, sier en salgssjef hos en vestlandsoppdretter til nyhetstjenesten. Alle øvrige industrikilder er enige om at prisen skal mye ned.- Jeg forventer mellom 50 og 55 kroner. En kommer ikke ned på 50, men kommer ikke over 55 heller, sier en eksportør til iLaks.- Det er litt slapt nå på sommeren. Plutselig var det nok av storfisken - det er jo den som har holdt det oppe. Det er tydeligvis bra tilgang på alle størrelser. I alle fall i forhold til etterspørselen. Her er en del usolgt fisk idag. Det er vanskelig å finne nivåene å kjøpe på, legger han til.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også