Volvo-sjef går av etter 20 år

Skal gå inn i internasjonal rolle

Næringsliv

1. august går Øystein Herland av som administrerende direktør for den norske Volvo-importøren, Volvo Car Norway, skriver selskapet i en pressemelding. Etter 20 år som leder av Volvo Cars’ satsing i Norge går Herland inn i en internasjonal rolle i selskapet. I sin nye stilling skal Herland jobbe som prosjektdirektør for «Future NSC & Retailer Operating Model», som ledes fra Volvo Cars’ hovedkontor i Gøteborg.- På vegne av Volvo Car Norway ønsker vi å takke Øystein for hans entusiasme og inspirasjon. Han har alltid ledet organisasjonen i riktig retning, noe som har tatt selskapet til stadig nye høyder. Vi kommer til å savne hans pågangsmot og visjonære lederskap, sier Ingvild Anvina Blytt Jerven, HR-direktør i selskapet.Fra 1. august vil HR-direktøren gå inn som inn som midlertidig administrerende direktør. Selskapet opplyser at det har startet arbeidet med å finne ny permanent sjef.

volvo
Nyheter
Næringsliv