81 konkurser denne uken

Etter 19 konkurser fredag kom vi opp i 81 for uken i Brønnøysund.

Brønnøysundregistrene kunngjorde i dag konkursåpning i 14 selskaper.Østfold: Pragma Gruppen AS.Akershus: Sinteka Service AS.Oslo: Brova Idea AS; Godt Bygg AS; Oxholm Retail AS.Oppland: Bagn Hjem & Fritid AS.Buskerud: Nye Arbeidskollega AS.Vestfold: Oslofjord Ressurspark AS.Telemark: Riis Montasjeservice AS.Rogaland: Nova Terra AS.Møre og Romsdal: MC Deler AS; Sørvik Eiendom AS.Nordland: Kort og Langt AS.Finnmark: Alta Boligbygg AS.I tillegg ble én personlig konkurs kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. Ukens 81 konkurserDermed ble 81 konkurser kunngjort åpnet i forrige uke, hvorav 14 personlige.Mandag: 18 konkurser Tirsdag: 20 konkurser Onsdag: 14 konkurser Torsdag: 14 konkurser