Badeland tjener penger på dårlig sommervær

Flere av de største badeanleggene merker en dobling i besøkstallene fra i fjor sommer. Dårlig sommervær er god butikk for badeanlegg over hele landet.

Næringsliv

– En litt kjølig mai og juni måned er gull for badebransjen, for da trekker folk inn. Fjoråret var en fantastisk sommer for folk flest, men et uår for badebransjen. Men i år er det jubel, sier daglig leder David Koht-Norbye i Østfoldbadet til P4-nyhetene.Badeanlegget i Askim opplevde en økning på drøyt 40 prosent fra i fjor. Også juli har startet bra med en dobling i besøksantallet.Også Pirbadet i Trondheim og Aquarama i Kristiansand har hatt dobbelt så mange besøkende i år som i fjor, skriver P4. Etter en god juni-måned satser Vannkanten Badeland i Bergen på å få 25.000 gjester innomhus i løpet av juli. Også Nordlandsbadet i Bodø melder om gode besøkstall.(©NTB)

Nyheter
Næringsliv