- En særdeles dårlig bryllupspresang

Den nygifte Olav Thon er misfornøyd. 

Næringsliv

KLP skal bygge Oslos høyeste bygg i Oslo sentrum, som skal bli 135 meter høyt, og har fått godkjent planene av Plan- og bygningsetaten. Like ved er Gunerius-kvartalet som Olav Thon (96) eier, skriver Nettavisen. - Jeg har Gunerius-kvartalet, som er under tre minutters gange derfra, og som jeg har fått beskjed i store trekk må holdes innenfor 42 meter. Samtidig får KLP altså muligheten til å føre opp et bygg som er tre ganger høyere, forklarer Thon til avisen før han referer bryllupet sitt forrige uke:- Det synes jeg er en særdeles dårlig bryllupspresang, sier han. Plan- og bygningsetaten peker på at det ikke bare er høyden som teller.- Vi er veldig godt fornøyde med utviklingen av prosjektet i Guneriuskvartalet – høyder er jo ikke alt, det indre teller mer. Størst av alt er uansett kjærligheten, sier enhetsleder Silvia Jørgensen i Plan- og bygningsetaten til avisen.

Olav Thon
klp
plan- og bygningsetaten
eiendom
gunerius
Nyheter
Næringsliv