Hele 128 konkurser sist uke

128 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund i forrige uke. Oversikten her.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde torsdag og fredag i forrige uke konkursåpning i 56 selskaper.Østfold: Brdr Holmen AS; CM Home AS; Den Gamle Kommandant AS; Greenhouse Mat & Helse AS; Haidar Bygg AS; Skus AS.Akershus: Air Vision AS; Altijobb AS; Maxim Bygg Entreprenør AS; Mekoo AS; Nordisk Mur og Betong AS; Soundshop AS.Oslo: Al Convivium AS; Ark Transport AS; Bestprosjekt AS; Ekorn AS; Flowmotion Technologies AS; GMRI Group AS; GSG Øst AS; Includeos AS; Picturized; Provence Food AS; TT Bygg & Oppussingstjenester AS; TT Oppussingstjenester AS; TTTT Invest AS.Oppland: Andreassen Jan Malermester AS.Buskerud: Salmo Salar Seafood AS.Vestfold: A J Bygg AS.Telemark: Mamis AS. Aust-Agder: Lindvedske Hus AS:Vest-Agder: Brødrene Røynestad AS; Le Monde AS; Nettlappen AS.Rogaland: Blockchained AS; Cream AS; Living Aloe Vera Norge AS; Lykkelig Gjest AS; Sander Kjøtt AS; Stavanger Solskjerming AS; Ålgård Mat AS.Hordaland: 123 Pusset Opp AS; Autoking; Bjørgvin Konsulenter AS; Byggmontasje Vest AS; Dima Torget AS; Hilder II AS; Klinikk Sætran AS; Livsstilsundervisning AS; Midttun Anleggsservice AS; Northern & Co AS; Proship AS.Møre og Romsdal: Ecodrain AS.Nordland: Malia Andenes AS.Troms: Finnsnes Orientalmarked AS.Finnmark: Naessvik Invest AS.Trøndelag:  Palbi AS.I tillegg ble fem personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. 128 konkurser sist ukeDermed ble 128 konkurser kunngjort åpnet i forrige uke, hvorav 20 personlige.Mandag: 23 konkurser Tirsdag: 21 konkurser  Onsdag: 23 konkurser

brønnøysundregistrene
konkurser
Nyheter
Næringsliv