Hele 25 konkurser tirsdag

I går, tirsdag, ble 25 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i 24 selskaper.Akershus: Containerproff AS; Far og Sønn Bygg og Renovering AS; Fornebu Rådgivning AS; Nebbenfestivalen AS; Nebbenfestivalen Drift AS; Sto Bygg AS; Øyvinds Fix Fax AS.Oslo: Banal AS; Creat1Vegutta AS; Tema Drift Partner AS.Hedmark: Mellem Gårdsmatutsalg AS.Oppland: Nordengen AS.Buskerud: Aspeliens Elektroverksted AS; Tømmerås Utvikling AS.Vestfold: Bylt AS; Kroken Cafe & Catering AS; White Feather AS.Rogaland: BSK Byggservice AS; Veggietable AS.Sogn og Fjordane: Optipro AS.Møre og Romsdal: RGT 16 AS; Sevi Group AS.Nordland:  Avisa Lofoten AS; Larsen Johan B Eiendom AS.I tillegg ble én personlig konkurs kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

brønnøysundregistrene
konkurser
Nyheter
Næringsliv