Hele 28 konkurser onsdag

I dag, onsdag, ble 28 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i dag konkursåpning i 23 selskaper.Akershus: Bilskade Eiendom AS.Oslo: HR Technology AS.Hedmark: Vestli Interiør AS.Buskerud: Dorian Metall og Renovasjon AS; Helse i Sentrum Konsult.Vestfold: Beckstrøm AS; TC Solution AS.Telemark: Wikka Brotorvet AS.Rogaland: Perison AS; Sentrum Bilpleie Haugesund AS.Hordaland: BKS Drift AS; Elektrosmart Bergen AS; Inter Castor AS; Javisst AS; Normann Coat AS; Waage Bygg AS; Wash & Clean Service Solutions AS.Sogn og Fjordane: Den Gode Nabo Florø AS.Møre og Romsdal: Borgund Bygg AS; Borgund Hus AS; Borgund Utvikling AS.Trøndelag:  APS Robotics AS; Solbakk Nina Miljøledelse AS.I tillegg ble fem personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

brønnøysundregistrene
konkurser
Nyheter
Næringsliv