Kleven ansetter ny toppsjef

Kjetil Bollested trer inn som administrerende direktør fra mandag.

Kjetil Bollestad er ansatt som ny administrerer direktør i Kleven Verdt. Han tar over etter Olav Nakken. Bollestad ble hentet inn av Nakken som produksjonsdirektør på Kleven i desember i fjor, heter det i en melding fra selskapet.- Kjetil har vært sentral i ferdigstillingen av MS Roald Amundsen og har veldig god innsikt i organisasjonen. Han har med det et godt grunnlag for å gå inn som leder for verftet, sier Olav Nakken.- Jeg er takknemlig og motivert av tilliten som blir vist meg. Å skulle være administrerende direktør for Kleven Verft blir en interessant og utfordrende oppgave som jeg ser frem til å ta fatt på, sier Bollestad. Nakken vil tre inn i en ny rolle der han vil jobbe gjennom styret med forretningsutvikling for Nye Kleven.Bollestad tiltrer som administrerende direktør for Kleven Verdt mandag 15. juli.Kleven Verft har blant annet bygget Hurtigrutens ekspedisjonsskip Rolad Amundsen. I tillegg har selskapet bygget en rekke ankerhåndteringfartøy og OCVer.