Britiske togselskaper trekker seg likevel ikke fra Interrail

Britiske togselskaper har omgjort en beslutning om å trekke seg ut av Interrail- og Eurail-oppleggene.

Rail Delivery Group, som er en paraplyorganisasjon for britiske togselskaper, kunngjorde torsdag at de gjenopptar samtalene med Eurail Group.Etter onsdagens beslutning ville de populære Interrail- og Eurail-passene fra 2020 ikke lenger ha dekket Storbritannia.Men beslutningen ble kraftig kritisert både i Parlamentet og på sosiale medier. Blant andre Andy McDonald, som er skyggeminister for samferdsel, sa at man i stedet burde oppmuntre til å reise med tog.Interrail for borgere av europeiske land, og Eurail, som er for statsborgere fra resten av verden, gjør det mulig å reise fleksibelt og billig på tog i et 30-tall land i Europa.(©NTB)