Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene lørdag 24. august.

Flere arrangementer for valgkampenNå som regjeringens bompengekrise er over, har regjeringspartiene fullt fokus på valgkamp igjen.Blant annet skal finansminister og Frp-leder Siv Jensen drive valgkamp i Ullensaker, Lillestrøm, Lier og Drammen, mens barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) skal til Sola, Sandnes og Stavanger. For kulturminister og Venstre-leder Trine Skei Grande sin del går turen til Fredrikstad og pride. Statsminister Erna Solberg (H) besøker Bergen.G7-toppmøteStats- og regjeringssjefene fra G7-landene møtes i Biarritz i Frankrike. Toppmøtet starter med en arbeidsmiddag lørdag kveld og fortsetter søndag og mandag.G7 består av Italia, USA, Frankrike, Tyskland, Japan, Canada og Storbritannia.Demonstrasjon i DresdenDen antirasistiske protesten «Unteilbar» ventes å tiltrekke seg 25.000 mennesker i den østtyske delstaten Sachsen, hvor ytre høyre står sterkt.Samtidig skal AfD-leder Alexander Gauland holde folkemøte i Chemnitz.Nordmenn i aksjon i ParisDiamond League-stevnet arrangeres på Stade Charlety i Paris. Flere nordmenn skal i aksjon.Klokken 20.03 skal Karsten Warholm løpe 400 meter hekk. En halvtime senere skal brødrene Jakob og Filip Ingebrigtsen løpe 1.500 meter.Flere eliteseriekamper spillesFlere eliteserielag møtes lørdag til kamp. Kampene som spilles, er Brann-Tromsø, Haugesund-Lillestrøm, Molde-Odd, Viking-Ranheim TF, Strømsgodset-Sarpsborg 08 og Bodø/Glimt-Vålerenga.I tillegg skal Mjøndalen møte Kristiansund Ballklubb.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også