Kineserne stanser kjøp av landbruksprodukter fra USA

Kinesiske selskaper stanser innkjøp av amerikanske landbruksprodukter, opplyser det kinesiske handelsdepartementet.

Kinesiske selskaper stanser innkjøp av amerikanske landbruksprodukter, opplyser det kinesiske handelsdepartementet.Kina utelukker heller ikke å innføre toll på amerikanske landbruksprodukter som er innkjøpt etter 3. august, heter det videre i en uttalelse, gjengitt av statlige kinesiske medier og Reuters.Handelskrigen mellom USA og Kina ble ytterligere skjerpet i forrige uke, da president Donald Trump varslet toll på kinesiske varer til en verdi av 300 milliarder dollar fra 1. september.Trump begrunnet dette med at Kina ifølge ham ikke har levd opp til sitt løfte om å øke importen av landbruksprodukter fra USA.(©NTB)Se også: Ny toll overrasket - Kina vil stoppe import?


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker