Kjetting-Jan med kakefest etter enorm avtale

Spanderte kake på de ansatte.

Sotra Anchor & Chain har fått en avtale til en verdi av 12 millioner kroner. Kjetting-Jan reagerte med å spandere kake på de ansatte. Det er den største avtalen hittil i år som bidrar til beste juli noensinne.- Fortsetter siste halvdel av 2019 som det har startet, er det all grunn til å være optimistisk. Vi jobber hardt for hvert eneste oppdrag, og derfor er det på sin plass med kakefest når vi haler i land årets største avtale, sier daglig leder Jan Vindenes. Ser styrke i offshore- De tre siste månedene har vært svært gode med flere nye oppdrag. Den siste avtalen er offshore-relatert, og innen offshore registrerer vi mer aktivitet enn på mange år. Det er ikke tvil om at offshore igjen viser styrke, sier Vindenes videre.Videre opplyser Vindenes om at ordreinngangen er vesentlig høyere enn på samme tid i fjor. Han presiserer også at fellesferie ikke er noen typisk lavsesong i denne bransjen.- Ankere og kjettinger tar aldri ferie. Dette er utstyr som brukes hele året, avslutter han.