Nå er det slutt for "prinsesse Märtha Louise" i næringslivet

I et innlegg på Instagram skriver prinsesse Märtha Louise at hun ikke lenger skal bruke prinsessetittelen i kommersielle sammenhenger.Det har vært mye diskusjon rundt prinsessens bruk av tittelen under hennes turné med kjæresten Durek Verrett i vår. I forbindelse med turneen opplyste Slottet at de ville ha dialog med prinsessens bruk av tittelen i kommersiell sammenheng.– Diskusjonene er noe jeg har tatt seriøst, og i samarbeid med min familie har vi funnet ut at det er best at vi gjør noen endringer, skriver Märtha Louise på Instagram.– Vi har derfor i fellesskap kommet fram til at jeg bruker tittelen prinsesse når jeg representerer Kongehuset, gjør mine offisielle oppdrag i inn- og utland og i private sammenhenger, fortsetter hun.Se også: Hegnar om Märthas nye kjæreste: - Det er bare til å le seg ihjel av Prinsesse Märtha Louise sier det var «et feiltrinn» å bruke prinsessetittelen på foredragsturneen i mai. Nå slutter hun å bruke tittelen kommersielt.– Det var et feiltrinn, og jeg skjønner at det provoserer når prinsessetittelen blir brukt på denne måten, skriver Märtha Louise på Instagram.Prinsessen fikk mye kritikk i forbindelse med turneen «The Princess and the Shaman» i mai måned, og Slottet opplyste til NRK at de ville ha dialog med henne om bruk av tittelen i næringssammenheng. I underkant av tre måneder senere har kongefamilien konkludert.De mener det er best at prinsesse Märtha Louise ikke lenger skal bruke prinsessetittelen når hun driver med inntektsbringende virksomhet. Det bekrefter både prinsessen og Kongehuset på sine nettsider.