Nok et tapsår for Joe & The Juice

Den danske kafékjeden har tapt titalls millioner i Norge.

2018 ble nok et svakt år for den danske kafékjeden Joe & The Juice i Norge. I fjor tapte kjeden 15,4 millioner kroner etter skatt, ifølge selskapets årsrapport. Til sammenligning var tapet i 2017 på 13,6 millioner kroner. Samtidig økte inntektene fra 122 til 125,6 millioner kroner. Selskapet driver med salg av primært juice, kaffe og sandwicher, og driver 34 utsalgssteder hovedsakelig i Oslo og på sør- og sørvestlandet. Ved utgangen av fjoråret hadde selskapet en negativ egenkapital på minus 35,7 millioner kroner, men morselskapet garanterer for fortsatt drift frem til i hvert fall årsregnskapet for 2019 er avlagt. - En følger utviklingen nøye, og det vil innen rimelig tid iverksettes tiltak for å styrke selskapets egenkapital, heter det i årsberetningen. Selskapet skriver også at det ser frem til fortsatt vekst i 2019.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker