Odd Reitan gir bort to millioner kroner

Det nærmer seg september og det betyr at Odd Reitan nok en gang skal kåre Årets Ladejarl og gi bort to millioner kroner. Årets kåring er den åttende i rekken.Helsesista, Tale Maria Krohn Engvik ble i fjor hedret med millionprisen fra Reitangruppen. Nå er årets topp ti-liste klar med syv kvinner og tre menn som brenner for verdibasert ledelse- og arbeid.- Vi leter etter den ene som utmerker seg. Det er ikke en enkel oppgave når alle topp ti-kandidatene, hver for seg, fortjener ære og belønning for sitt verdibaserte arbeid. Jeg blir enormt inspirert og ydmyk når jeg leser om de nominertes lidenskap og det de har gjort for å skape varmere samfunn og hjelpe andre, sier Odd Reitan.Årets Ladejarl skiller seg ut ved at den gis til et enkeltmenneske, ikke til en organisasjon eller prosjekt.De topp-ti nominerte er CEO i Fotoware og tidligere leder i ODA-Nettverket Anne Gretland, daglig leder i MAK og MinMentor Javad Mushtaq, leder og grunnlegger av Dråpen i Havet Trude Jacobsen, daglig leder og grunnlegger i Aktiv mot Kreft Helle Aanesen, gründer av Fuelbox Berta Lende Røed, initiativtaker for Bydelsmødre Norge Nasreen Begum, stifter av Dale Oen Experience Robin Dale Oen, bestyrer for Rørosmeieriet Trond Lund, toppidrettsutøver Birgit Skarstein og co-founder av Blueye Robotics Christine Spiten.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker