Politiet undersøker Facebook-gruppe i forbindelse med Hagen-forsvinningen

Politiet undersøker en Facebook-gruppe i forbindelse med forsvinningssaken i Lørenskog, melder Nettavisen. Familien mener ikke det er en sammenheng.

Ifølge avisa la en kvinne Hagen til i den aktuelle Facebook-gruppen rundt åtte måneder før forsvinningen. Nettavisen skriver at politiet sjekker hvorfor hun ble meldt inn i gruppen og om innmeldingen kan ha en direkte sammenheng med forsvinningssaken.– Det er gjort undersøkelser rundt dette. Generelt kan jeg si at vi mottar en rekke tips i saken, og de blir sendt videre til relevante arbeidsgrupper, sier politiinspektør Tommy Brøske.Familien til den savnede mener ikke det er sammenheng mellom forsvinningen og Facebook-gruppen.– Vi er kjent med hvilken Facebook-gruppe det er snakk om. Hennes deltakelse der er helt udramatisk og kan ikke settes i forbindelse med bortføringen, sier familiens bistandsadvokat Svein Holden til Nettavisen.Politiet og familien er uenige om hva som kan ha skjedd med Hagen. Familien anser fortsatt saken for å være en bortføringssak, mens politiet mener det er mest sannsynlig at hun er drept.De angivelige kidnapperne kontaktet familien 8. juli – med klare forsikringer om at kvinnen er i live og utdypende opplysninger om helsetilstanden hennes, men det er ikke kommet livsbevis.9. januar i år gikk politiet ut offentlig og bekreftet at Anne-Elisabeth Hagen (69) var forsvunnet fra sitt hjem i Sloraveien på Fjellhammar i Lørenskog ti uker tidligere.(©NTB)