Strive og TV 2 samarbeider om La Liga og Serie A

I samarbeid med Strive skal TV 2 sende fire kamper fra La Liga og Serie A hver serierunde de kommende to sesongene.

Strømmetjenesten Strive Sport, som sender La Liga, Serie A og MLS i Norge, har inngått en samarbeidsavtale med TV 2. Avtalen innebærer at opp til fire kamper hver runde vil bli vist på TV 2s plattformer.Samtlige kamper vil i tillegg bli vist som vanlig på Strive.La Liga, som startet opp i helgen som var, er mer interessant enn på lenge sett med norske øyne. Martin Ødegaard spilte hele kampen for Real Sociedad i helgens 1-1-kamp borte mot Valencia. Ødegaard møter Mallorca borte i helgens serierunde.I tillegg spilles blant annet Real Madrid – Valladolid og Barcelona – Real Betis.Serie A sparkes i gang til helgen med blant annet Parma – Juventus og Roma – Genoa.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også