Trump fyrer løs mot Federal Reserve

Presidenten er misfornøyd med den sterke dollaren

I en serie Twitter-meldinger torsdag ettermiddag uttrykker president Donald Trump misnøye med den sterke dollaren og sentralbanken Federal Reserve.- Som deres president skulle en tro at jeg ville være begeistret over vår veldig sterke dollar. Det er jeg ikke, skriver Trump.- Feds høye rentenivå, sammenlignet med andre land, holder dollaren sterk, og gjør det vanskeligere for våre store selskaper som Caterpillar, Boeing, John Deere, våre bilprodusenter og andre, å konkurrere på like vilkår, skriver han videre.- Med betydelige rentekutt fra Fed (det er ingen inflasjon) og ingen kvantitative tilstramminger, vil dollaren gjøre det mulig for våre selskap å vinne mot konkurrentene.- Vi har de beste selskapene i hele verden, ingen er i det hele tatt i nærheten, men dessverre kan en ikke si det samme om Federal Reserve. De har valgt feil hele veien, og vi vinner fortsatt. Kan du forestille deg hva som ville skjedd hvis de faktisk valgte riktig, avslutter Trump.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker