Egil Stenshagen blir styremedlem hos Bertel O. Steen. Foto: Iván Kverme

Egil Stenshagen er utnevnt til nytt styremedlem i Bertel O. Steen

Investor Egil Stenghagen er utnevnt til nytt styremedlemm i Bertel O. Steen.

Det går frem i en pressemelding fra selskapet fredag.

Stenshagen har lang fartstid innenfor bilbransjen. I 1987 overtok han Autostern, den største forhandleren av Mercedes-Benz i Norge. Deretter tok Stenshagen over importen for BMW til Norge i 1990, og forhandlet merket i Oslo, Lillestrøm og Kongsvinger. Han har i tillegg vært visepresident i Norges Bilbransjeforbund samt medlem av hovedstyret og arbeidsutvalget i NHO.

Line Aarnes og Carl E. Steen er også utnevnt til nye styremedlemmer for bil- og eiendomskonsernet.

– Jeg er veldig glad for at disse tre nå kommer inn i styret. Egil Stenshagen bringer med seg verdifull kompetanse om bilbransjen og et stort nettverk. Line Aarnes har bred erfaring med de teknologiske endringer som treffer områder som salg, kundeadferd, lojalitetsprogram og fremtidens retail. Carl E. Steen kjenner konsernet meget godt, og jeg ser fram til å ha Carl som styremedlem i Bertel O. Steen AS, sier Sverre Leiro, som også er styreleder i Bertel O. Steen Holding.

Bertel O. Steen AS er et konsern under holdingselskapet Bertel O. Steen Holding AS. Ved utgangen av 2018 hadde konsernet en omsetning på 15,9 milliarder kroner og 2.587 ansatte. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også