<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Streiken i Felleskjøpet er over

– Streiken i Felleskjøpet er avblåst, sier administrerende direktør Anne-Kari Bratten i Spekter.

    Publisert 24. sep. 2019 kl. 23.25
    Oppdatert 24. sep. 2019 klokken 23.27
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 158 ord
    STREIKEN OVER: Spekter og Felleskjøpet er fornøyd med at vi i kveld med Riksmeklerens hjelp har kommet fram til en forhandlingsløsning med YS/Negotia Foto: felleskjøpet

    – Spekter og Felleskjøpet er fornøyd med at vi i kveld med Riksmeklerens hjelp har kommet fram til en forhandlingsløsning med YS/Negotia, sier Bratten i en pressemelding.

    Streiken stanser blant annet kraftfôrleveranser fra fabrikken på Kambo i Moss, en rekke kornsiloer er berørt, og store deler av salgsapparatet i Felleskjøpet er i streik.

    Løsningen innebærer at Negotias medlemmer får et lønnsoppgjør på 3,2 prosent per 1. april 2019, noe som er på linje med det resten av de ansatte i Felleskjøpet har fått, og i tråd med normen fra frontfaget.

    352 ansatte i Felleskjøpet Agri har streiket siden tirsdag i forrige uke.

    – Med tanke på dyrevelferden og Felleskjøpets kunder, er vi fornøyd med at streiken er over, og at vi nå kan komme tilbake i ordinær drift. Vi gleder oss til å se alle våre kollegaer tilbake på jobb i morgen, og ser også fram til et godt samarbeid med alle de ansattes organisasjoner for å utvikle Felleskjøpet videre, sier Ulvan.