Disse tjener mest på kebab i Norge

LIKE NORSK SOM FREDAGSTACO: Før kebaben gjorde sitt inntog i den norske folkesjelen etter 80-tallet var det wienerpølsen som rådet i fastfood-segmentet. Hvor det før var pølseboder er det nå en kebabsjappe. Foto: NTB Scanpix

Kebaben drepte wienerpølsen. Det har mange blitt millionærer på. Men hvem skal tjene på den famøse nattmatens undergang?

Vil du lese hele artikkelen? Bli abonnent i dag!

99,- første måned.

Deretter 549,- pr.mnd.
Ingen bindingstid ved månedsabo. Gjelder bare nye abonnenter
subscription-img
Bestill nå til 99,-
Jeg vil kun ha digital tilgangDu mister papiravisen og alle magasiner levert hjem.

Gi tilgang til hele bedriften

Vi har forksjellige løsninger for bedriftsmarkedet, gi alle ansatte full tilgang til Finansavisen
subscription-img
subscription-img
TA KONTAKT FOR TILBUD

Enkeltutgaver?

Du kan laste ned vår app og kjøpe dagens eAvis.
  • Les eAvisen kl 21.00 kvelden før avisen kommer.
  • Rabatterte priser på alle Finansavisens eventer.
  • Skreddersydde magasiner som kommer ut regelmessig.
Les også