Eidsiva kjøper opp varmeselskap

Det rapporteres mandag ettermiddag at Eidsiva har kjøpt opp varmeselskapet Mistberget Biovarme.

Publisert 12. juli 2021 kl. 14.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 101 ord

Mistberget leverer fjernvarme til leiligheter, næringsbygg og offentlige bygg på Råholt i Eidsvoll kommune, og styrker med dette Eidsiva Bioenergi sin posisjon som et av Norges største fjernvarmeselskap. 

– Kjøpet av Mistberget Biovarme gir Eidsiva tilgang til et spennende vekstområde og vi ser frem til å utvikle fjernvarmen på Råholt videre, skriver direktør for Eidsiva Bioenergi Ola Børke i en kommentar. 

Eidsiva Bioenergi er et av Norges største fjernvarmeselskap, og har i dag virksomhet på 9 ulike lokasjoner i Innlandet fylke. Transaksjonen gir Eidsiva 100 prosent eierskap i Mistberget, og gir for første gang Eidsiva mulighet til å tilby fjernvarmetjenester uten for Innlandet.