KjøpLogg inn

Stordalen har forhåndssolgt rom for 63 millioner

Hotellkongen Petter A. Stordalen opplever stor interesse for prestisjehotellet Sommero som åpner sensommeren 2022.

Publisert 27. jan. 2022 kl. 10.13
Oppdatert 27. jan. 2022 klokken 10.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 166 ord
BESTILLINGENE RENNER INN: September 2022 åpner Petter A. Stordalen dørene til prestisjehotellet Sommero i Oslo. Han har allerede mottatt forhåndsbestillinger for titalls millioner kroner.  Foto: Iván Kverme

Art Deco-bygget til Oslo Lysverker på Solli Plass er godt på vei i forvandlingen til hotell, restauranter, barer, kino, kulturscener og møteplasser. Vestkantbadet settes også i stand og utvides med en stor gym- og velværeavdeling.

Dørene på Sommerro åpner i september, men huset har allerede solgt overnatting, selskaps- og møtelokaler for over 63 millioner kroner.

– Jeg har åpnet mange hoteller, men sjelden opplevd så stor interesse for bygget og alle mulighetene det byr på så lang tid før åpning, sier Jarle Moen, hotelldirektør på Sommerro, i en melding. 

Både CNN og Forbes har satt Sommerro på listen over hotellåpninger man kan glede seg til i 2022. Det nye hotellet eies av Aspelin Ramm og Stordalen/Varner-selskapet Strawberry Brothers mens det skal driftes av Nordic Hotels & Resorts.

I november ble det kjent at Stordalen sprenger budsjettet på prestisjehotellet. I et intervju med DN sa han at de 242 rommene da hadde passert en stykkpris på 10 millioner kroner, rundt 2,5 milliarder totalt.