KjøpLogg inn
Kongehuset også rammet av økende strømpriser – brukte 3,7 mill. mer
Kongehuset hadde i 2021 en økning på 111 prosent i strømutgifter sammenlignet med året før. Det tilsvarer 3,7 millioner kroner.
Politiet styrkes med 641 millioner
Politiet tildeles 641 millioner kroner som skal gå til å styrke arbeidet med registrering i Norge og evakuering av flyktninger fra Ukrainas naboland.
Krever 398 millioner kroner av Norsk Tipping
Det maltesiske selskapet EveryMatrix har saksøkt Norsk Tipping etter at en kontrakt verdt 1,5 milliarder kroner gikk til en konkurrent. Forrige gang EveryMatrix trakk tippeselskapet for retten tapte det.
Krever 180 millioner av Oslo kommune
Arvingene etter en tidligere prestebolig i Oslo krever tresifret millionerstatning fra kommunen siden eiendommen er definert som park og ikke boligområde. Neste uke møtes partene i tingretten. 
Kontrollkomiteen legger Stoltenberg-sak på is
Kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget går ikke videre med undersøkelsene knyttet til ansettelsen av Jens Stoltenberg som sentralbanksjef.
Forlik om fregatten Helge Ingstad – staten får 235 millioner kroner
Eieren av tankskipet Sola TS betaler Forsvarsdepartementet 235 millioner kroner etter kollisjonen med fregatten Helge Ingstad i 2018.
Politiet hadde 1,1 mrd. i mindreforbruk i 2021
Politiet hadde et mindreforbruk på litt over 1,1 milliarder kroner i fjor. Det svarer til 5,6 prosent av etatens budsjett.