Trosser oljekollapsen - direktør kjøper 1.900 aksjer

FALL: Oljeprisen faller kraftig mandag. Foto: NTB Scanpix
Olje

Lene Landøy, direktør for strategi og forretningsutvikling i Aker BP, har mandag kjøpt 1.900 aksjer i selskapet. De ble kjøpt til en kurs på 157,85 kroner. Hun sitter nå på over 7.000 aksjer i Aker BP.

Aker BP er ned 24,37 prosent til 155,20 kroner. Aksjen er ned 46,14 prosent hittil i år.

Oljeprisen faller kraftig mandag.

Som mange fryktet kollapser oljeprisen etter brudd i forhandlingene mellom Opec og Russland. Fallet er det største siden Gulfkrigen mellom USA og Irak i 1991.

Russland nekter å gå med på Opecs plan om å kutte oljeproduksjonen med ytterligere 1,5 millioner fat pr. dag. Da svarte Saudi-Arabia med at de heller vil øke produksjonen og tilby prisavslag på rundt 20 prosent i noen deler av markedene.

aker bp
Nyheter
Børs
Olje