Vil hente penger gjennom en rettet emisjon

Konsernsjefen spår at 2021 blir et travelt år.

EMISJON: Konsernsjef Carl Krogh Arnet vil hente opptil 75 millioner dollar i en rettet emisjon. Foto: Iván Kverme
Olje

 

Oljeselskapet BW Energy har engasjert DNB Markets og Pareto Securities til å hente opptil 75 millioner dollar i en rettet emisjon. Hovedsakelig er emisjonen rettet mot norske investorer og internasjonale institusjonelle investorer.

Kapitalen skal brukes til investereinger i Dussafu-lisensen i Gabon, utviklingen av Maromba-oppdagelsen i Brasil, nye ventures og for generelle selskapsmål.

«Vi har et travelt år foran oss med planlagt produksjonsstart fra de to siste Tortue fase 2-brønnene, ytterligere boring av Hibiscus letebrønn og start av Hibiscus/Ruche feltutvikling inkludert konvertering av den første jack-up riggen til en produksjonsplattform», forklarer konsernsjef Carl Krogh Arnet.

BW Energy-aksjen falt 3,4 prosent til 29,84 kroner onsdag, mens den er opp 12,3 prosent den siste måneden.