Startvansker ga underskudd

axxis geo Foto: Axxis Geo Solutions

Axxis Geo Solutions rapporterer om et underskudd på 431,9 millioner kroner i fjerde kvartal etter inntekter på 35,4 millioner.

I meldingen fra selskapet heter det at selskapet ble rammet av ikke planlagte forsinkelser i oppstart av en kontrakt i Midt-Østen. Selskapet har nå startet en plan for å styrke den finansielle situasjonen etter oppstartsproblemene i Midt-Østen.

- Vi tapte verdifull produksjonstid i fjerde kvartal mens vi var i stand-by-modus. Dette har påvirket det økonomiske resultatet negativt. Det ble igangsatt relevante tiltak i løpet av kvartalet, sier adm. direktør Lee Parker i Axxis Geo Solutions.

Axxis Geo Solutions 

(Mill. kr)4. kv./194. kv./18
Driftsinntekter35,435,8
Driftsresultat-411,5-44,0
Resultat før skatt431,950,5
Resultat etter skatt431,950,5