ConocoPhillips venter oppstart av nedstengt produksjon i juli

Her fra ConocoPhillips sitt hovedkvarter i Stavanger. Foto: DJS
Oljeservice

ConocoPhillips reduserte produksjonen i andre kvartal 2020 med rundt 225.000 fat oljeekvivalenter per dag. Reduksjonen var primært innen olje, og rundt 65 prosent ble tatt i "Lower 48"-regionen, 15 prosent i Alaska og 15 prosent i Canada. 

Det melder selskapet tirsdag, ifølge TDN Direkt. 

Videre skriver energigiganten at de fortsetter å overvåke situasjonen, og at de, basert på selskapets økonomiske kriterium, venter å starte opp igjen nedstengt produksjon i Alaska i juli. I "Lower 48" ventes også noe nedstengt produksjon i drift igjen i juli, og det vurderes ytterligere produksjonsbeslutninger i de kommende månedene.

Mandag stengte aksjekursen opp 2,35 prosent till 41,30 dollar per aksje. Hittil i år er kursen ned 36 prosent. 

conocophillips
Nyheter
Oljeservice
Børs